dimarts, 1 de novembre de 2011

ENS VISITA LA CASTANYERA!

Aquest any, a causa de la pluja, no vam poder anar al Molí Fariner a buscar la castanyera per a ajudar-la amb les castanyes i ensenyar-li on era la nostra escola. Així que els nens d'Infantil van decidir enviar-li una carta per correu amb l'ajut del Sr. Josep, amb un plànol de Martorell, on assenyalaven el camí que havia de seguir la castanyera des del Molí Fariner fins al Convents. 
El plànol el van fer a P-5, la carta la van escriure a P-4 i el sobre el van decorar a P3Algunes mares van voler fer d'ajudants de la castanyera, que de tantes escoles que havia de visitar, se li acumulava la feina, així que ens van venir a buscar les castanyes a les classes i les van torrar a dalt el terrat.
 
La castanyera, tota contenta, en rebre la carta es va possar en camí. Quan va arribar a l'escola estava tant cansada que de seguida va demanar una cadira per seure i va quedar encantada amb la rebuda que va tenir. I nosaltres també vam quedar molt agraïts de la seva visita perquè aquesta castanyera tant eixerida ens va acompanyar en aquesta castanyada tant especial.

1 comentari:

  1. mmmmmmmmmmmmmmm...
    quina bona pinta les castanyes!

    ResponElimina